engleza english

   

romana romana

 

DESPRE ADAMA

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie.

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie. Adama a livrat până la sfârşitul anului trecut sute de apartamente, urmând ca până la sfârşitul lui 2009 să livreze peste 500 de unităţi.

Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”. Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dă formă fiecăruia din proiectele noastre imobiliare, după cum urmează:

SSE Locaţie şi facilităţi de lifestyle

ESS se aplică în prima fază asupra facilităţilor care creează mediul proiectelor noastre imobiliare. Locaţiile proiectelor noastre sunt de asemenea alese cu multă grijă pentru ca necesităţile anexe precum transportul public, zonele de shopping, şcolile şi centrele medicale să fie aproape de noua casă sau noul sediu de birouri.

SSE Estetică şi mediu înconjurător

Pentru a fi siguri că fiecare proiect atinge standardele ESS cu privire la design, arhitectură de faţadă, design interior şi peisagistică de clasă, îl executăm folosind o echipă complexă de arhitecţi talentaţi, combinând experienţa firmelor internaţionale cu expertiza locală.

SSE Confort şi optimizarea spaţiului

Cumpărătorii pot combina apartamentele pentru a crea largi spaţii modulate potrivite nevoilor lor. Birourile şi spaţiile comerciale sunt planificate pentru a crea un mediu de lucru perfect .

SSE Calitate, siguranţă şi securitate

SSE garantează că toate proiectele noastre sunt concepute cu maxim de atenţie la calitate, siguranţă şi securitate. Calitatea înseamnă cele mai bune materiale, finisaje şi mână de lucru, fiind prevăzută în toate fazele de dezvoltare şi construcţie. Siguranţa e furnizată de construcţiile care respectă cele mai stricte norme de rezistenţă la cutremur şi incendiu.